29 oct 2015

CRISTINA GÓMEZ, QUICO PÉREZ i RAÚL BENAVENTE PARTICIPEN EN ELS 1OK DE GANDIA

Hola a tots:
Ara fa un any que Michael, José Benavente i Julio Barrachina van participar en la XX edició de la Mitja Marató de Gandia com a part de la preparació de la marató de València. D'aquell dia guarden el record d'un poble volcat amb la seva cursa i d'una competició amb un gran ambient, el circuit de la qual, els va portar de "visita" per tota la ciutat.

Enguany, el grup d'entrenament ha estat representat per 3 corredors: Cristina Gómez, Raúl Benavente i el "debutant" Quico Pérez, qui han participat en els 10k.

Tots tres es trobem començant la seva preparació i en especial, Quico, qui afrontava la seva primera prova des de finals de la temporada passada, on va participar en el 10k de Santa Pola.

Com en edicions anteriors, el circuit i l'ambient va estar a l'alçada de les expectatives i tots van tornar contents. Si un però s'hauria de posar, seria que la medició no va estar exacta (no tinc constància que fora una cursa homologada i si és així, me retractaré de les meves paraules).
Tots el corredors van coincidir que tenia entre 250 i 300 metres de més, la qual cosa, a efectes de temps invertit i segons els ritmes de casdascú, pot oscil·lar entre 40'' i 60'' més, sobre el temps real assignat. En qualsevol dels casos, com s'ha dit en altres ocasions, aquestes curses serveixen per avaluar com respon el cos a distàncies específiques i en aquest sentit, sí ha estat un bon test.

Pel que fa als resultats obtesos, van quedar de la següent forma:
  • Cris, qui segueix amb la seva posta en forma, va acabar la 5á de la seva categoria, invertint un temps de 46'27'', la qual cosa suposa una mitjana de 4'39'' per quilòmetre. Pràcticament la mateixa que va fer en Altea a principis de mes però, en aquella ocasió van ser 3km i poc i ara han estat 10km amb dos-cents metres.
  • Raúl, assolint la 8a posició de la general absoluta i la 5a de la seva categoria, finalitzà els 10,2 km amb un temps de 36'56''. Aquesta marca li suposa una mitjana de 3'42'' per km i l'apropa molt, sinò el supera, el seu millor registre personal en 10k.
  • Quico, com diem abans, debutava en 10k i va quedar el 28 de la general absoluta, éssent el 6é de la seva categoria. Aturà el cronòmetre en un temps de 40' 14'' que, restant els metres de més, possiblement haja anat a 4' el km o una miqueta per sota, la qual cosa també el porta molt a prop de la seva marca personal en 10k. (un grande!)

Enhorabona a tots tres!

Cris en plena cursa, amb pluja, però "dándolo todo" com Raúl Benavente.
Mentres seguim amb la preparació i arribem noves curses que posar al bloc, vos felicito per la cursa desplegada i espero que la cosa seguesca així de bé.