20 oct 2015

IVÁN MARTÍ CORRE LA MEDIA MARATÓN DE LA DIPUTACIÓN de SALAMANCA



Hola  a tots: 


Aquest cap de setmana, com és habitual per tot arreu del territori nacional, s'han disputat nombroses curses populars, entre les quals tenim la Mitja Marató Diputación de Salamanca. 

Aprofitant que tenen la familia a la ciutat, Iván, Ana i Daniela es van allargar per veure'ls i de pas, participar per primera vegada a la mitja de Salamanca. Una mitja que està donant les primeres camallades de la seva història i que, pels comentaris dels corredors, tot i ser un circuit que no està mal, caldria que fora un poc més urbà i així es sentirien els ànims de la gent durant més trams del traçat. 

Iván, qui porta un mes d'entrenaments específics, va aprofitar la visita a la ciutat per "testar" com es trova en aquesa fase de la temporada. 

Tenint en compter com s'estan donant els esdeveniments i les circumstàncies personals en el dia a dia d'Iván, es pot afirmar que va fer una excel·lent cursa i es va quedar molt a prop de seu millor registre personal. 

Sense poder trobar cap corredor que s'ajustara al ritme que portava, va recórrer la cursa en solitari i, per molt que poses tot el teu esforç, aquest desgast acaba passant factura. Mes encara quan el traçat transcorre entre carreteres secundàries i amb continues i llarguíssimes rectes. 

Al final, amb una mica de patiment als darrers quilòmetres, Iván va aturar el cronómetre en 1h 20' 15'' que és un registre molt bó i molt proper a la seva marca personal, (sub 1h 20')

Enhorabona Iván, amb tot el que portes per davant, no sols has participat, sinò que t'has quedat a un pel de la teva marca en un circuit que no coneixies de res i on tots els trams et venien de nou. Tots els que hem corregut sabem de la influència que té en la tàctica de la cursa, conéixer el recorregut, per dosificar, per atacar, moralment, etc. 

A partir d'ara toca recuperar-se bé i a seguir entrenant. 
Tenim per davant una il·lusionadora preparació de la Marató de Sevilla, allà per febrer del 2016.
Ànims! 



 Iván durant la cursa del cap de setmana passat a Salamanca. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario